Arianne Kareaga Irazababalbeitiaren tesiaren laburpena - Kareaga Irazabalbeitia, Arianne (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2010)
Tesiaren izenburua: Diskurtso kooperatiboak langile-kolektiboan. Kooperatibagintzari buruzko sentipenak Fagor Arrasaten