Maite Oronoz Anchordoquiren tesiaren laburpena - Oronoz Anchordoqui, Maite (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2009)
Tesiaren izenburua: Euskarazko errore sintaktikoak detektatzeko eta zuzentzeko baliabideen garapena: datak, postposizio-lokuzioak eta komunztadura