Maria Isabel Elorza Puyadenaren tesiaren laburpena - Elorza Puyadena, Maria Isabel (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2009)
Tesiaren izenburua: Gipuzkoako eta Arabako Partzuergoko artzaintza