Mª Jesús Aranzabe Urruzolaren tesiaren laburpena - Aranzabe Urruzola, M. Jesús (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2009)
Tesiaren izenburua: Dependentzia-ereduan oinarritutako baliabide sintaktikoak: zuhaitz-bankua eta gramatika konputazionala