Ana Larrinaga Renteriaren tesiaren laburpena - Larrinaga Renteria, Ane (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2007)
Tesiaren izenburua: Kulturgintza esparruko eragileen tradizio intelektualak: kulturgileak gizarte-mugimenduetan