Maider Larrañaga Egileorren tesiaren laburpena - Larrañaga Egilegor, Maider (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2009)
Tesiaren izenburua: Langabezia femeninoa eta maskulinoa: genero-asimetria langabeziaren irudikapen sozialean