Unidad de España y juicio ético - Soto Nolasko, Iñaki (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2005)
Liburu aipatuaren izenburua: Unidad de España y juicio éticoLiburuaren egilea(k): Jose Maria Setien