La idea de la nación en los niños vascos - Altuna Bengoa, Maite (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2002)
Liburu aipatuaren izenburua: La idea de la nación en los niños vascosLiburuaren egilea(k): Jokin Apalategi, Nekane Balluerka, Xabier Isasi