La sociologie est un sport de combat - Aire, Amaia (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2001)
Liburu aipatuaren izenburua: La sociologie est un sport de combatLiburuaren egilea(k): Pierre Carles