Historia de Euskal Herria Tomo II, Del hierro al roble - Angulo Morales, Alberto (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 1997)
Liburu aipatuaren izenburua: Historia de Euskal Herria Tomo II, Del hierro al robleLiburuaren egilea(k): Xosé Estevez