Kartel politiko sobietarra: propaganda eredu baten azterketa eskripto-ikonikoa - Basterretxea Polo, Jose Inazio (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 1996)
Komunikazioaren mundu anitz eta oparoaren adibide ikusgarria bezain gutxi aztertua den kartelgintza sobietarrari buruz, Mosku eta Leningradeko biblioteka-artxibo-museoetan eta Leioako Gizarte eta Komunikazio Zientzien fakultatean burutu den bost urteko ikerketa zientifikoaren emaitza da eskuartean duzun hau.