Datu analisia eta saiakuntza diseinuak portaera zientzietan - Etxeberria Murgiondo, Juan (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 1996)
Liburu aipatuaren izenburua: Datu analisia eta saiakuntza diseinuak portaera zientzietanLiburuaren egilea(k): Xabier Isasi, Nekane Balluerka