Diccionario biográfico de los diputados generales, burócratas y patricios de Bizkaia (1800-1876) - Zaldua Gonzalez, Iban (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 1996)
Liburu aipatuaren izenburua: Diccionario biográfico de los diputados generales, burócratas y patricios de Bizkaia (1800-1876)Liburuaren egilea(k): Joseba Agirreazkuenagak zuzenduriko lana