Euskal Herria helburu - Gartzia Isasti, Pruden (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 1995)
Liburu aipatuaren izenburua: Euskal Herria helburuLiburuaren egilea(k): Jose Luis Alvarez Enparantza