Grafologia - Ibarra Lizundia, Irune (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 1992)
Gure artean hain ezezagun eta bitxia den mundu zabal honi buruz zenbait zertzelada ematera natorkizu, zuri, Uztaro-ren irakurle horri. Zientzia honek, Grafologiak, Alemanian, Frantzian, Italian eta herrialderik aurreratuenetan leku aipagarria duelarik, Euskal Herrian ere atea ireki beharrean aurkitzen gara. Honela ba, arimaren misterioak ezagutzeko gonbidapen bat egiten dizut, emaiozu buelta orriari.