Hannot Rodriguez Zabaletaren tesiaren laburpena - Rodriguez Zabaleta, Hannot (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2008)
Tesiaren izenburua: Arriskuaren eraketa dinamikak: arriskuak gobernatzeko proposamen konposizionala