Garazi Ormazabal Arizkorretaren tesiaren laburpena - Ormazabal Arizkorreta, Garazi (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2026)
Tesiaren izenburua: Haurra hezkuntza-ekintza ororen abiapuntua eta jomuga. Tailer pedagogikoetan antolatzen diren Eskola Txikien esperientziak