Iñaki Arana Arrietaren tesiaren laburpena - Arana Arrieta, Iñaki (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2026)
Tesiaren izenburua: Genero perspektiba lantzen Gorputz Heziketa irakasgaian Kurtzebarri Eskolan: irudien bidezko begirada