Asier Gonzalez Artetxeren tesiaren laburpena - Gonzalez Artetxe, Asier (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2025)
Tesiaren izenburua: Entrenamenduaren efektuak futbolari gazteen akzio soziomotorrean