Maitena Duhalde de Serraren tesiaren laburpena - Duhalde de Serra, Maitena (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2024)
Tesiaren izenburua: Lapurdiko itsas hegiko euskararen azterketa dialektologikoa