Haritz Garmendia Iturriaren tesiaren laburpena - Garmendia Iturria, Haritz (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2023)
Tesiaren izenburua: Euskal lerrokatze linguistiko elektorala Hego Euskal Herrian