Nagore Arbaiza Lekueren tesiaren laburpena - Arbaiza Lekue, Nagore (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2023)
Tesiaren izenburua: Autokontzeptua eta eskola inplikazioa haur literaturaren bidez