Unai Atutxa Barrenetxearen tesiaren laburpena - Atutxa Barrenetxea, Unai (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2023)
Tesiaren izenburua: Laburpen-gaitasunaren garapena eta eskolako laburpen-testuen prozesamendua