Olalla Juaristi Larrinagaren tesiaren laburpena - Juaristi Larrinaga, Olalla (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2023)
Tesiaren izenburua: Bi urteko haurren enkulturazio prozesuarekiko haur hezkuntzako maisu-maistren irudikapen sozialak : metodo mistoen bidezko ikerketa