Pablo Arrillaga Márquezen tesiaren laburpena - Arrillaga Márquez, Pablo (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2022)
Tesiaren izenburua: Ekonomia sozial eta solidarioan oinarritutako tokiko garapena: Euskal Autonomia Erkidegoaren kasu azterketa