Oier Araolaza Arrietaren tesiaren laburpena - Araolaza Arrieta, Oier (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2021)
Tesiaren izenburua: Genero-identitatea euskal dantza tradizionalaren eraikuntzan