30 URTE MIHIGINTZAN. Euskara elkarteek euskararen biziberritzean izan duten eragina 1987-2017 - Amonarriz, Kike (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2021)
Liburu aipatuaren izenburua: 30 URTE MIHIGINTZAN. Euskara elkarteek euskararen biziberritzean izan duten eragina 1987-2017 Liburuaren egilea(k): Txerra Rodriguez Gomez