Alexander Gurrutxaga Muxikaren tesiaren laburpena - Gurrutxaga Muxika, Alexander (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2021)
Tesiaren izenburua: Xabier Leteren poetika: aldaeren azterketa eta bilakabidearen irakurketa bat