Beñat Flores Pugaren tesiaren laburpena - Flores Puga, Beñat (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2021)
Tesiaren izenburua: Desing thinkingaren eragina aztertzen unibertsitate ikasleen auto-eraginkotasun sortzailean