Txerra Rodriguez Gomezez tesiaren laburpena - Rodriguez Gomez, Txerra (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2021)
Tesiaren izenburua: 30 urte mihigintzan. Euskara elkarteek euskararen biziberritzean izan duten eragina: 1987-2017