Beñat Doxandabaratz Otaegiren tesiaren laburpena - Doxandabaratz Otaegi, Beñat (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2021)
Tesiaren izenburua: Landa- eta hiri-identitateak talkan euskal zinema berrian