Haritz Azurmendi Arrueren tesiaren laburpena - Azurmendi Arrue, Haritz (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2020)
Tesiaren izenburua: Joxe Azurmendiren nazioa nazionalismo ikerketen argitan. Abertzaletasun kulturalaren defentsa Euskal Herri Garaikidean