Galder Sierra Zapirainen tesiaren laburpena - Sierra Zapirain, Galder (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2019)
Tesiaren izenburua: Euskal protestaldia eta demokratizazioa. Diskurtsoak eta ekintza kolektiboa "Lizarra-Garaziko" kasuan (1995-2000)