Iratxe Esparza Martinen tesiaren laburpena - Esparza Martin, Iratxe (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2018)
Tesiaren izenburua: Identitatearen eraldatzea XXI. mendeko euskal narratiban: subjektu literario postmodernoa