Julen Agirre Egibarren tesiaren laburpena - Agirre Egibar, Julen (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2018)
Tesiaren izenburua: Kezkagarri arraroa terminoaren eraketa, etxea eta hiria espazio bezala hartuta. Twin peaks telesailetik, zenbait praktika artistiko garaikidetara