Andoni Olariaga Azkarateren tesiaren laburpena - Olariaga Azkarate, Andoni (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2018)
Tesiaren izenburua: Erlatibismoa eta egia-ostea. Margolisen Pragmatismo amerikarretik abiatuz erlatibismoaren ulerkera erlazionalistari kritika eta errealismo konstruktibistaren aldezpena