Eztizen Miranda Bernabéren tesiaren laburpena - Miranda Bernabé, Eztizen (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2018)
Tesiaren izenburua: Euskal Herriko oroimenaren isla prentsan. GARA egunkariak 1936ko eskatu-kolpearen osteko errepresioari buruz eskuratutako oraimena; 2000 eta 2012 arteko albisteen analisia