Izaro Gorostidi Bidaurrazagaren tesiaren laburpena - Gorostidi Bidaurrazaga, Izaro (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2018)
Tesiaren izenburua: Komunikazioaren eta demokraziaren paradoxa: Euskal Herriko sozio-ingurumen gatazketako informazio estrategiak