Izibene Oñederra Aramendiren tesiaren laburpena - Oñederra Aramendi, Izibene (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2017)
Tesiaren izenburua: Emakumezko eta gizonezko heroiak eta euren ekintza heroikoak zenbait arte irudikapen garaikideetan: mota eta egoeren ezaugarriak