Amaia Munarriz Ibarrolaren tesiaren laburpena - Munarriz Ibarrola, Amaia (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2017)
Tesiaren izenburua: Hizkuntzen antolaketa burmuin elebidunean: gaztelania-euskara afasiko baten kasu-azterketa