Ainara Romero Andonegiren tesiaren laburpena - Romero Andonegi, Ainara (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2016)
Tesiaren izenburua: Irakurketa zailtasunei aurrea hartzeko software didaktiko baten diseinua eta ebaluazioa