Ariane Ensunza Aldamizetxebarriaren tesiaren laburpena - Ensunza Aldamizetxebarria, Ariane (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2016)
Tesiaren izenburua: Busturialdeko euskararen hizkuntza-aldakortasuna denboran eta espazioan 1830-1936