Ainhoa Ezeiza Ramosen tesiaren laburpena - Ezeiza Ramos, Ainhoa (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2016)
Tesiaren izenburua: Komunikaziorako gaitasunaren ebaluazioa ingurune birtulaetan goi-mailako irakaskuntzan