Iera Arrieta Cortajarenaren tesiaren laburpena - Arrieta Cortajarena, Iera (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2016)
Tesiaren izenburua: Ahalmen espazialaren azterketa bat haur hezkuntzatik unibertsitateraino