Independentzia helburu - Iraola Arretxe, Iker (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2016)
Liburu aipatuaren izenburua: Independentzia helburu Liburuaren egilea(k): Andoni Olariaga, Unai Apaolaza, Jule GOikoetxea, Imanol Galfarsoro