Iraia Bidaurrazaga Lopez de Letonaren tesiaren laburpena - Bidaurrazaga Lopez de Letona, Iraia (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2016)
Tesiaren izenburua: Maila handiko futbolari gazteen ezaugarrien garapena eta eboluzioa