Mikel Iruskietaren tesiaren laburpena - Iruskieta Quintian, Mikel (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2015)
Tesiaren izenburua: Pragmatikako erlaziozko diskurtso-egitura: deskribapena eta bere ebaluazioa hizkuntzalaritza konputazionalean