Ibai Iztueta Azurmendiren tesiaren laburpena - Iztueta Azurmendi, Ibai (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2015)
Tesiaren izenburua: Euskal kultura eta hizkuntzak: diskurtsoak eta Hego Euskal Herriko liburu-ekoizpena euskal/espainol ardatzaren argitan