Amaia Pavón Arrizabalagaren tesiaren laburpena - Pavon Arrizabalaga, Amaia (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2015)
Tesiaren izenburua: Nerabearen eta lagun-taldearen ikus-entzunezko kontsumoa 2011n: Gipuzkoako kasu azterketa