50 urte arkeologia Xiberoan. Pierre Boucher-i (1909-1997) omen egite / 50 ans d’archéologie en Soule. Hommage à Pierre Boucher (1909-1997) - Agirre Garcia, Jaione (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2015)
Liburu aipatuaren izenburua: 50 urte arkeologia Xiberoan. Pierre Boucher-i (1909-1997) omen egite / 50 ans d’archéologie en Soule. Hommage à Pierre Boucher (1909-1997) Liburuaren egilea(k): Dominique Ebrard